Savanyúságot szabályozó anyag – Zöldségek / uborka, paprika, káposzta / savanyításához
Kapcsolódó termékek
-
Klórmész 0,5kg
762 Ft (600 Ft + áfa)KosárbaKlórmész (Kálcium-hipoklorit – aktív klórtartalma min. 30%, por) Felhasználható: Fehérítésre, tisztításra. Hatásmechanizmusa a hypo-hoz hasonló. Alkalmazás és adagolás: A kálcium-hipoklorit ivóvíz alkalmazható fehérítőként, fürdőszobai tisztítószerként, valamint a cukoriparban a cukornád levének fehérítésénél is. 10 %-os klórmészoldat készítése: 200 gr klórmészhez 2 liter vizet öntünk fokozatosan, állandó keverés mellett teljes feloldódásig. Csak frissen készített oldat használható! …
-
Borélesztő tápsó 20g
229 Ft (180 Ft + áfa)KosárbaVörös- és fehérszőlőből, gyümölcsből készült musthoz, cefréhez.
-
Hordómosó Savas 1kg
1.524 Ft (1.200 Ft + áfa)KosárbaKénsav alapú tisztító-, fertőtlenítőszer Felhasználható: Alkalmas hordók, bortároló tartályok nehezen eltávolítható szennyeződéseinek (szín,- és ízhibák, borkő) eltávolítására, borászati eszközök, tömlők tisztítására. Alkalmazás és adagolás: A vízben elkevert szerrel való tisztítást végezhetjük dörzsöléssel, vagy áztatással. A kezeléssel eltávolíthatjuk a hordók, tartályok esetleges szín,- és ízhibáit, de a kezelés legfontosabb célja, hogy a tároló edény PH semlegességét …
-
Diópác 0,1kg
997 Ft (785 Ft + áfa)KosárbaElőkészítés: A pormentes és zsírtalanított fafelületet tiszta vízzel nedvesítsük meg. Száradás után polírozzuk le, és kefével távolítsuk el a port a fafelületről. Pácoldat készítése: Egy liter 60oC-os vízben oldjuk fel a szükséges pácmennyiséget – mely általában 50-60 g -, majd a teljes feloldódásig kevergessük. A pácot nem szabad fémedényben oldani. Pácolás: A pácolást azonnal végezzük …
-
Citromsav 0,1kg
254 Ft (200 Ft + áfa)KosárbaFelhasználható: Szörp, üdítő dzsem, gyümölcsbor készítésére, savanyúságok, befőttek tartósítására, a bor természetes savtartalmának emelésére, vízlágyításra. Alkalmazás és adagolás: A gyümölcs megtartja eredeti színét és zamatát, a savanyúság kémény, ropogós és friss ízű marad. Az ízlés szerinti mennyiségű citromsavat vízben feloldjuk, és a készítményhez hozzáadjuk. Alkalmazás és adagolás (borászati): A citromsav a bor savtartalmának emelésére és …